Wie zijn wij?

Ton Smoorenburg

CSA is een nieuw bedrijf opgericht door Ton Smoorenburg.
Ton Smoorenburg merkte tijdens zijn ruim 30-jarige ervaring binnen de autobranche dat er weinig bedrijven zijn die een echte allround service kunnen bieden op het gebied van service en onderhoud .
Naast kwalitatief hoog vakmanschap staat bij hem in het bijzonder de persoonlijke benadering van de klant voorop. Dit in combinatie met de scherpe prijzen maakt CSA tot het bedrijf bij uitstek waar uw camper en/of auto in goede handen is, ook met uw auto of bedrijfswagen bent u van harte welkom.

Camper Service Amsterdam
Adres: Abcouderstraatweg 130 B
1105AA Amsterdam

Tel : 0294-283343
E -mail : info@camperserviceamsterdam.nl

Service en onderhoud
Laat uw camper tijdig en vakkundig controleren en onderhouden bij CSA. Hiermee verkleint u het risico op pech onderweg. Maar goed en regelmatig onderhoud voorkomt ook problemen en daardoor onvoorziene uitgaven. Ook een camper die weinig kilometers aflegt, of die langere tijd niet gebruikt wordt, is aan slijtage onderhevig. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw kostbare bezit.
Bereikbaarheid
De met alle noodzakelijke voorzieningen ingerichte garage zit op een perfecte locatie in Amsterdam-Zuidoost en is mede door de nabijheid van de A2, A9 en A10, ook met de grootste camper, eenvoudig te bereiken. Wilt u meer weten over wat CSA voor uw camper of auto kan betekenen dan kunt u bellen op het telefoonnummer 0294-283343 of u kunt een mail sturen.
Camper Service Amsterdam © 2017. Alle rechten voorbehouden.