Service

Service

Het onderhoud van uw camper is erg belangrijk. Met een goed onderhouden camper beleeft u immers jarenlang veel plezier van zorgeloze vakanties. U kunt natuurlijk een deel van dit onderhoud zelf doen.

Denk bijvoorbeeld aan het regelmatig schoonmaken van uw camper als ook het controleren van het peil van de olie en de koelvloeistof. Wanneer u uw camper langere tijd niet gaat gebruiken is het van belang om ervoor te zorgen dat de accu(s) nooit volledig leeglopen, dit om onherstelbare schade aan de accu te voorkomen.

Indien u deze onderhoudswerkzaamheden niet zelf uit wilt voeren dan kunt hiervoor natuurlijk ook bij ons terecht. Wij beschikken over de deskundigheid, ervaring en alle juiste apparatuur die nodig is om uw kostbare bezit te onderhouden en te keuren.

Met de nodige (periodieke) zorg brengen of houden wij uw camper in topconditie voor uw volgende trip.  De garage is volledig toegerust voor alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties, ook voor de grotere campers.

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

camper reparatie  APK keuring
camper reparatie  Banden montage
camper reparatie  Banden balanceren
camper reparatie  Uitlijnen
camper reparatie  Opslag van zomer- of winterbanden
camper reparatie  Laswerkzaamheden
camper reparatie  Aircoservice
camper reparatie  Vochtmeting
Aankoopkeuring
camper reparatie  Schadeherstel alle merken
camper reparatie  Startmotoren, dynamo’s en accu’s
camper reparatie  Remmen revisie
auto reparatie  Grote en kleine onderhoudsbeurten
auto reparatie  Montage en bevestiging opbouw
auto reparatie  Voertuigverlichting
auto reparatie  Onderstel (vering, ophanging etc.)

APK

Ook uw camper dient ieder jaar APK gekeurd te worden. Hiervoor zal het motorische en mechanische gedeelte van uw camper uitvoerig en vakkundig bekeken worden. Indien nodig zullen hierbij onderdelen vervangen of gerepareerd worden.

Naast de keuring van uw camper bent u voor de periodieke APK keuring uiteraard ook van harte welkom met uw personen- of bedrijfsauto. Voor verdere informatie of mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Camper Service Amsterdam
Adres: Abcouderstraatweg 130 B
1105AA Amsterdam

Tel : 0294-283343
E -mail : info@camperserviceamsterdam.nl

Service en onderhoud
Laat uw camper tijdig en vakkundig controleren en onderhouden bij CSA. Hiermee verkleint u het risico op pech onderweg. Maar goed en regelmatig onderhoud voorkomt ook problemen en daardoor onvoorziene uitgaven. Ook een camper die weinig kilometers aflegt, of die langere tijd niet gebruikt wordt, is aan slijtage onderhevig. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw kostbare bezit.
Bereikbaarheid
De met alle noodzakelijke voorzieningen ingerichte garage zit op een perfecte locatie in Amsterdam-Zuidoost en is mede door de nabijheid van de A2, A9 en A10, ook met de grootste camper, eenvoudig te bereiken. Wilt u meer weten over wat CSA voor uw camper of auto kan betekenen dan kunt u bellen op het telefoonnummer 0294-283343 of u kunt een mail sturen.
Camper Service Amsterdam © 2017. Alle rechten voorbehouden.